PiNNED by K

Ik was een tijdje geleden het account van Iamtheknees aan het doorscrollen. Je weet hoe dat gaat, je begint ergens en een half uur later ben je nog steeds bezig. Maar ik stopte even toen ik een foto zag van schoenen waarvan je alleen maar kan dromen. Dit is de foto in kwestie:

11288005_1619077255016836_340751679_n

Wauw! Al moet ik toegeven dat ik in het begin er best aan moest wennen. Maar toen ik me daar eenmaal had overgezet werd ik helemaal verliefd. Ik klikte door naar de webshop (PiNNED by K) en mijn liefde werd alleen maar groter voor dit merk. Je begint misschien te denken dat dit een gesponsorde blogpost is, maar dat is niet het geval. Ik ben gewoon zo enthousiast! Ik zocht de leukste schoenen uit en die deel ik maar al te graag met jullie! (Alle foto’s zijn afkomstig van PiNNED by K.)

Woman-Mini-Gold-been-1000x1000MG_9805_webthe-lisawhitelos-1000x1000

the-gold-black-1000x1000MG_9757_webWat zijn ze toch ontzettend leuk. Ook al komt het eigenlijk neer op niet meer of minder dan een basic sneaker met franjes, ze zijn toch echte eyecatchers. Je kan ze bestellen in hun webshop en de prijzen gaan van 20-45 euro, valt reuze mee. Ben er erg over aan het nadenken om me een paar aan te schaffen.

Wat vinden jullie ervan?

X

Jana

Advertenties

Een gedachte over “PiNNED by K

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s