I love summer TAG

Hi. Op het moment dat ik dit typ, schijnt het zonnetje en is het heerlijk weer! Het leek me het gepaste moment voor de ‘I love summer Tag’. Let’s start!
Wat is je favoriete nagellak voor de zomer?
Ik zou het liefst de zomer ingaan met mooi witgelakte nagels. Maar ik ben al sinds blogpost 1 (!!!) op zoek naar een mooi wit lakje. Onlangs kocht ik ‘blanc’ van essie, maar ik vind hem net niet dekkend genoeg. Geen witte nagellak dus. Mijn nagels veranderen ontzettend snel van kleur, maar het paarse ‘play date’ van Essie en het rode ‘caught on the red carpet’ van Catrice, zijn toch wel favorieten.
Wat is je favoriete lipkleur voor de zomer?
Ik draag eigenlijk amper make-up. Dus.als ik toch een kleurtje op mijn lippen wil, kies ik meestal gewoon voor een getinte lippenbalsem.
Short of jurkje? 
Luchtig, zwierige jurkjes vind ik het leukst in de zomer. Maar hup, een briesje wind en je staat daar in je ondergoed. 😉 Daarom draag ik toch liever een shortje of playsuit.
 Wat is je favoriete accessoire voor de zomer?
Ik hou van kleine sieraden, zo kocht ik onlangs een klein knopje als ketting bij de Pull and Bear en dat draag ik zo goed als dagelijks. Verder vind ik metallic tattoos ook heel leuk voor op vakantie of festivals.
 
Welke zomertrends van dit jaar vind je het meest leuk?
Chokers! Al is dat ondertussen misschien al geen trend meer. Maakt niet uit, ik vind het nog steeds leuk.
Wat is je favoriete kaars voor de zomer?
Ik associeer kaarsen eerder met de gezellig koude winterdagen. En brandt dan meestal geuren als kaneel, speculaas, vanille,… Voor de zomer heb ik nog geen favoriet, maar ik kocht de geur lychee bij Primark om is uit te proberen. Voor een paar euro kan je alleszins niet veel mis doen.
 
Wat is je favoriete body spray en parfum?
Deze vraag sla ik over, want ik draag geen parfum of bodyspray. Ik ben verschrikkelijk moeilijk voor geuren, met een parfum kan je mij dus niet veel plezier doen. Op Honey uitgezonderd, natuurlijk.
 
Hoe is waar jij woont zomers het weer?
Hahahahaha. Het weer in België is zo onvoorspelbaar. Grote kans dat het heel de zomer regent, maar het kan net zo goed dat we een hittegolf krijgen. Ik geloof in de zon. 😉
 
Wat vind je het allerfijnst aan de zomer?
Dat het zo lang licht blijft. Én niet te vergeten, geen school!!
 
Wat zijn jouw plannen voor de vakantie?
Ik vertrek morgen voor een kleine week op opleiding voor speelpleinwerking. Daarna vertrek ik voor een week naar Kreta. Ergens tussendoor vier ik ook nog mijn verjaardag op 24 juli. Juli zit helemaal volgepland, maar in Augustus heb ik amper plannen. Waarschijnlijk nog een weekje zee, een weekendje Nederland, misschien nog een week werken,… We zien wel, ik heb er alleszins zin in.
Wat zijn jullie plannen voor de zomer?
X
Jana
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s